Επίτευξη στόχων: τα 5 βήματα της επιτυχίας

Μάθετε πως να αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζονται για να θέσετε ξεκάθαρους στόχους και να τους πετύχετε.

Εκπαιδευτής: Έλενα Μουρατίδου
Start: Daily

Περίληψη Προγράμματος

Το πρόγραμμα της επίτευξης στόχων πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει βασική πρόθεση να βοηθήσει τον κάθε συμμετέχοντα  να αναπτύξει όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να θέσει ξεκάθαρους στόχους και να τους πετύχει. Να μάθει δηλαδή τη διαδικασία της στοχοθεσίας και της επίτευξης στη συνέχεια ενός στόχου.

Μέσα από τα πολύ σωστά δομημένα μαθήματα το άτομο μαθαίνει να θέτει τους στόχους του με τον πιο λειτουργικό τρόπο, έτσι ώστε, με αποτελεσματικό τρόπο, να μετατρέψει την πιθανότητα της αποτυχίας σε μία προσωπική νίκη και επιτυχία. 

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα πευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κάνουν τους στόχους τους τη νέα τους πραγματικότητα.  

Τι θα μου προσφέρει το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της επίτευξης στόχων θα σου προσφέρει:

 • Τον πιο σύντομο δρόμο προς το να πετύχει ο συμμετέχων τους στόχους που βάζεις.
 • Τις ορθές ενέργειες και βήματα για την υλοποίηση ενός στόχου.
 • Τις δεξιότητες που χρειάζεται ο καθένας για να ξεπερνάει τα εμπόδια προς τους στόχους του.
 • Έναν πλήρη οδηγό (pdf) για τα βήματα που χρειάζονται για την επίτευξη ενός στόχου.
 • Αξιολόγηση της επιθυμίας, του ονείρου, της προτεραιότητας και του στόχου.

Περιεχόμενα Προγράμματος

 Introduction02:05
 Μάθημα 1ο: Το να ξεχωρίσεις το στόχο01:25
 Μάθημα 2ο: Το “γιατί”03:42
 Μάθημα 3ο: Το μοντέλο SMART02:34
 Μάθημα 4ο: Τα εμπόδια και το “αν..θα” πλάνο06:44
 Μάθημα 5ο: Το πλάνο δράσης03:53
 Επίλογος04:38

Διάρκεια Προγράμματος

Το μάθημα μπορείτε να το ξεκινήσετε οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμείτε, εφόσον είναι σε καθεστώς “Αυτομελέτης“. Καθώς αποτελείται από video, μπορείτε να  το ολοκληρώσετε στον δικό σας ρυθμό, σε ώρες και ημέρες που βολεύουν στον προσωπικό σας προγραμματισμό.

Η πρόσβαση στο μάθημα ισχύει για 1 έτος

Οργάνωση και Λειτουργία του Τμήματος Υποδοχής

40 Προσφορά μέχρι 02/05
 • 1 Ώρα Φόρτος Μαθήματος
 • 25 Λεπτά Συνολικού Βίντεο
 • Access to the Course for 1 year
 • Instructor contact
 • Course availability 24/7
 • Βεβαίωση παρακολούθησης από τη Letstudy
Επίτευξη στόχων: τα 5 βήματα της επιτυχίας - Purchase of Full Course
COST: 40.00
Clear

* Όλα τα προγράμματα της έχετε τη δυνατότητα να το αποπληρώσετε σε interest-free installments using a credit card. Ο μέγιστος αριθμός των δόσεων καθορίζεται από το κόστος του εκάστοτε προγράμματος και μπορεί να κυμανθεί από 3 έως 12 δόσεις.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Contact us if you would like more information about the program

Έλενα Μουρατίδου

Σύμβουλος ψυχικής υγείας & well-being coach
Είμαι η Έλενα Μουρατίδου, σύμβουλος ψυχικής υγείας και well-being coach.

Το όραμα και ο σκοπός μου είναι να υποστηρίζω τους ανθρώπους να αναπτύξουν στο μέγιστο τις απεριόριστες δυνατότητες τους, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της ζωής τους, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους, να πετύχουν τους στόχους τους ζώντας μία ακόμα πιο ενσυνείδητη και ισορροπημένη ζωή.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου πάνω στη Δίοικηση Επιχειρήσεων (BA) και ολοκλήρωσα το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (BA, MA), στη Γαλλία πάνω στη θεραπεία και φιλοσοφία της τέχνης.

Η μεγάλη μου αγάπη για τον άνθρωπο και την εξέλιξη του, με οδήγησε σε εκπαιδεύσεις, πάνω στη Θεραπεία του Τραύματος (Peter Levine), στη Θεραπεία μέσω Τέχνης (Transformation Academy USA), στη Θεραπεία του Σώματος (Certified Body Therapist – Karen Wells USA) και στη Χοροθεραπεία μέσω της Πρωτόγονης Έκφρασης.

Το ταξίδι μου στην προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση συνεχίστηκε μέσα από την εκπαίδευση μου στη μελέτη του Εγκεφάλου και Υποσυνειδήτου μέσω του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (Master NLP Coach, Time-Line Therapy©, Hypnotherapy©, Association of NLP | 
Τhe American Board of NLP), του mBraining© (Multiple Brains Integrative Techniques), του Mindfulness (MBSR, Brown University USA) και της Επιστήμης της Ευζωίας (Yale University).

Συνέχισα επενδύοντας σε εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στο Life Coaching (Transformation Academy, USA) και σε παγκοσμίου φήμης ψυχολογικές προσεγγίσεις που αφορούν στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και επικοινωνία, παρακολουθώντας προγράμματα του Antony Robbins, Robin Sharma, Marshall Goldsmith.

Η συνδυαστική, πολυδιάστατη προσέγγιση μου, έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να φέρουν στη ζωή τους τα αποτελέσματα που επιθυμούν και να ζουν μία ζωή γεμάτη σωματική και ψυχική υγεία, ευεξία και ευημερία.
en_USEN
Letstudy Logomark

Η γνωμη σας μετραει

Πείτε μας ποιο μάθημα θα σας ενδιέφερε να αναπτύξουμε ως επόμενο στην πλατφόρμα του

Στο παρακάτω πεδίο καταχωρήστε το email σας, στην περίπτωση που θέλετε να σας ενημερώσουμε εάν δημιουργηθεί το μάθημα που προτείνατε
Letstudy Logomark

Εισάγετε το username ή το email σας μαζί με τον κωδικό σας, για να συνδεθείτε στο Letstudy