Οι υπηρεσίες της Letstudy

Τι ακριβώς κάνει η

Τα 3 βασικά οφέλη από τη Συνεργασία με την Πλατφόρμα Διαδικτυακής Εκπαίδευσης Letstudy

BRANDING

Ισχυροποίηση του Brand Name του Διδάσκοντα ή του Οργανισμού που εμπλέκεται στην παροχή διαδικτυακών μαθημάτων και ιδιαίτερα από γεωγραφικές περιοχές που δεν θα είχε πρόσβαση χωρίς το Διαδίκτυο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

Δημιουργία μίας επιπλέον πηγής εσόδων η οποία μετά την αρχική δημιουργία του Υλικού, λειτουργεί δημιουργώντας Οικονομίες κλίμακας με σχεδόν μηδενικό κόστος για τον Συνεργάτη.

ΑΥΞΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Διεύρυνση βάσης εγγραφών σε όλες τις Ελληνόφωνες περιοχές του Κόσμου (Ελλάδα, Κύπρος, Απόδημος Ελληνισμός). Εγγραφές στα παρεχόμενα μαθήματα χωρίς τους φυσικούς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Η Letstudy είναι μία πρωτοπόρος Εταιρεία, Πάροχος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών λύσεων για ασύγχρονα (βιντεοσκοπημένα) και σύγχρονα (ζωντανά – Live) προγράμματα Εκπαίδευσης.

Η εξειδίκευση της Letstudy στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε Φορείς του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα σε συνδυασμό με μία συγκεκριμένη νοοτροπία μεταξύ των μελών της Ομάδας της Letstudy, η οποία επικεντρώνεται στην άρτια εξυπηρέτηση των φορέων που συνεργάζονται μαζί της, αποτελούν τις ισχυρότερες εγγυήσεις για την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων.

Το Διαδίκτυο μεταξύ πολλών άλλων ανατροπών στην καθημερινότητα μας έχει φέρει μια τεραστίων διαστάσεων αλλαγή και στην Παροχή Παιδείας.

Η Εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου δίνει τη δυνατότητα να συμπυκνώσουμε το χρόνο μάθησης, να χρησιμοποιήσουμε το ασύγχρονο βιντεοσκοπημένο υλικό ως αρωγό μιας κλασσικής Εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσα στην αίθουσα ή και απολύτως αυτόνομα, και να ενισχύσουμε σημαντικά την ποιότητα της Εκπαίδευσης πάντα σύμφωνα με το Στρατηγικό Στόχο που έχει θέσει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ή ο Εκπαιδευτής.

Η Letstudy συνεργάζεται με:

 • Ιδιωτικούς & Δημόσιους φορείς
 • Ιδιώτες Εκπαιδευτές
 • Καθηγητές ΑΕΙ – ΑΤΕΙ
 • Δομές Εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ΚΞΓ, ΚΕΔΙΒΙΜ, Φροντιστήρια, Κολέγια κτλ)
 • Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης
 • Φορείς που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Έργα (Interreg, Horizon, Erasmus+ κτλ)
 • Μεσαίες και μεγάλες εταιρίες με σκοπό την Εκπαίδευση του προσωπικού τους (HR Training)

Οι υπηρεσίες της Letstudy σε Ιδιώτες και Οργανισμούς

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η Letstudy, μέσω της πλατφόρμας Open Edx, παρέχει πλήρη υποστήριξη τεχνολογίας αιχμής στη διαχείριση εκπαιδευτικού υλικού (Learning Management System – LMS)

Η πλατφόρμα Open Edx διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών όπως:

 • Πολλαπλά εργαλεία:  video ,animations, simulations, text, file upload, δημιουργία quiz, διαχείριση εργασιών των χρηστών, δραστηριότητες αξιολόγησης κτλ
 • Επεκτασιμότητα:  εγκατάσταση πρόσθετων εργαλείων και λειτουργιών
 • Μαθητοκεντρική προσέγγιση: δημιουργήθηκε με γνώμονα την εμπειρία του μαθητή μέσα σε αυτή
 • Ευκολία δημιουργίας και διαχείρισης μαθήματος
 • Μεγάλη διάδοση της πλατφόρμας η οποία χρησιμοποιείται από Παγκοσμίως αναγνωρισμένους φορείς

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Καταγραφή Video και ήχου για τη δημιουργία ολοκληρωμένων μαθημάτων, σεμιναρίων ακόμη και webinar (evergreen). Επίσης, για τη δημιουργία των τελικών Video η Letstudy αναλαμβάνει πλήρως όλη τη διαδικασία επεξεργασίας του οπτικοακουστικού υλικού.

Η Letstudy διαθέτει άρτια εξοπλισμένο Studio για δημιουργία Video ποιότητας 4K, καταγραφής ήχου σε επαγγελματικούς εξωτερικούς καταγραφείς με σκοπό ποιοτικότερα αποτελέσματα.

Εκτός από τον βασικό εξοπλισμό ενός Studio η Letstudy έχει επενδύσει σε τεχνολογίες αιχμής όπως τη παροχή ειδικού γυάλινου πίνακα (lightboard) τον οποίο χρησιμοποιεί ο εκπαιδευτής ώστε να δημιουργείται το εφέ γραφής πάνω στο Video των σημειώσεων του εκπαιδευτή.

LIVE WEBINARS, ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η Letstudy εξειδικεύεται στη διοργάνωση Webinars,  Ημερίδων και Συνεδρίων που διεξάγονται με την υποστήριξη Τεχνολογίας αιχμής στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις της Letstudy ώστε να παρουσιάσετε ζωντανά (Live) το δικό σας σεμινάριο, είτε να σας βοηθήσουμε τεχνικά να στήσετε το δικό σας Webinar από τον χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση, η Letstudy αναλαμβάνει όλη το διαχειριστικό των εγγραφών των συμμετεχόντων, τεχνική υποστήριξη και διεξαγωγή του event σας.

Ακόμη και στην περίπτωση που το Event σας δεν θα μεταδοθεί μέσω του διαδικτύου αλλά θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό χώρο, αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις διαδικασίες για την επιτυχή διεξαγωγή του event σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Εκτός από την ανάπτυξη και επεξεργασία ενός μαθήματος, σεμιναρίου ή γενικά του οπτικοακουστικού υλικού, αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις διαδικασίες που εμπλέκονται ενδιάμεσα μέχρι την τελική προσφορά τους προς τους εκπαιδευόμενους.

  • Διαχείριση εγγραφών στα μαθήματα, σεμινάρια, webinars και όλων των τύπων events
  • Στήσιμο και παραμετροποίηση του μαθήματος και του υλικού του μαθήματος στην πλατφόρμα του Open Edx
  • Ανάρτηση του μαθήματος, σεμιναρίου, webinar ή οποιουδήποτε εκπαιδευτικού προγράμματος στη λίστα μαθημάτων της Letstudy με ειδική σελίδα παρουσίασης του προγράμματος σας (Landing Page)
  • Προώθηση των εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων στα Social Media, στις λίστες ενημερώσεων των μαθητών της Letstudy (Newsletter) καθώς και δημιουργία ειδικών προωθητικών ενεργειών

της Letstudy

Letstudy είναι ήδη εδώ και στηρίζει κάθε προσπάθεια
διάχυσης της Γνώσης στο σύγχρονο Ψηφιακό Κόσμο"

Επικοινωνήστε με το Letstudy για να μάθετε περισσότερα

elEL
Letstudy Logomark

Η γνωμη σας μετραει

Πείτε μας ποιο μάθημα θα σας ενδιέφερε να αναπτύξουμε ως επόμενο στην πλατφόρμα του Letstudy

Στο παρακάτω πεδίο καταχωρήστε το email σας, στην περίπτωση που θέλετε να σας ενημερώσουμε εάν δημιουργηθεί το μάθημα που προτείνατε
Letstudy Logomark

Εισάγετε το username ή το email σας μαζί με τον κωδικό σας, για να συνδεθείτε στο Letstudy